Wandtegels

Bij René Bax Tegelwerken zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van allerlei soorten wandtegels. Is het een klein- of groot formaat tegel? Betreft het een wand- of vloertegel? Wij zijn van alle markten thuis om het gewenste resultaat te behalen.

Wat u kan verwachten als onze specialisten bij u thuis komen? Wij verzekeren u dat onze mensen altijd netjes en vriendelijk richting onze klanten zijn. Daarbij denken ze altijd zo goed mogelijk met u mee en betrekken u bij het proces van de werkzaamheden. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

 Verschillende verwerkingsmethodes. Elke wandtegel is anders. Om deze reden heeft ook iedere wandtegel een andere verwerkingsmethode nodig.

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om een wandtegel te verlijmen met speciale tegellijm. Dit is een goede en snelle verwerkingsmethode. Het heeft echter een groot nadeel; met tegellijm kunnen geen grote oneffenheden worden opgevangen. Een voorwaarde van deze verwerkingsmethode is dus een ontzettend vlakke ondergrond.

Een andere methode is om de wandtegel te ‘zetten’ in een ‘bedje’ van specie. Het voordeel van ‘zetten’ is dat er grote oneffenheden kunnen worden opgevangen in de ondergrond. Echter, kan een grootformaat-wandtegel op deze manier weer niet verwerkt worden.

Benieuwd welke methode(s) het beste is voor uw ondergrond- en tegelwerk? Wij komen u graag vrijblijvend adviseren!