Vloertegels

Bij René Bax tegelwerken zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van allerlei soorten vloertegels. Is het een klein- of groot formaat tegel? Heeft u misschien liever een moderne houtlook-vloertegel? Doordat wij de nieuwste tegeltrends nauwlettend in de gaten houden en waar nodig een gespecialiseerde cursus volgen, kunnen wij altijd uw moderne (tegel)wensen realiseren!

Wat u kan verwachten als onze specialisten bij u thuis komen? Wij verzekeren u dat onze mensen altijd netjes en vriendelijk richting onze klanten zijn. Daarbij denken ze altijd zo goed mogelijk met u mee en betrekken u bij het proces van de werkzaamheden. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Verschillende verwerkingsmethodes. Elke vloertegel is anders. Om deze reden heeft ook iedere vloertegel een andere verwerkingsmethode nodig.

Meestal word een Tegelvloer in een ‘bedje’ van specie gelegd. Enkel kan deze methode niet meer worden toegepast bij iedere vloertegel. Wanneer een vloertegel groter is dan 60x60cm moet deze verlijmd worden met speciale tegellijm. Het risico bestaat anders dat de tegel door zijn grote formaat hol gaat klinken.

Voor de verwerking van houtlook-tegels, bijvoorbeeld, is daarnaast ook een speciale werkmethode bedacht; ‘leveling-system’. Zonder deze methode is het zeer onwaarschijnlijk dat de houtlook-tegelvloer vlak komt te liggen.

Benieuwd welke methode(s) het beste is voor uw ondergrond- en tegelwerk? Wij komen u graag vrijblijvend adviseren!