Natuursteen

Bij René Bax Tegelwerken zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen. Er zijn vele dingen denkbaar die gemaakt kunnen worden met natuursteen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan terrassen, trappen en gevelbekleding. Ook voor natuurstenen Tegelwerken zit u dus goed bij ons!

Wat u kan verwachten als onze specialisten bij u thuis komen? Wij verzekeren u dat onze mensen altijd netjes en vriendelijk richting onze klanten zijn. Daarbij denken ze altijd zo goed mogelijk met u mee en betrekken u bij het proces van de werkzaamheden. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Verschillende verwerkingsmethodes. Natuursteen is een echt natuurproduct. Het is daarom belangrijk het product met uiterste voorzichtigheid te behandelen want het is erg kwetsbaar. Er zijn daarom ook veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden: Wat voor steen is het? Wat is de ondergrond? Is het een lichte of donkere steen? Het is dus erg belangrijk om dit goed te beoordelen. Wij laten ons hierbij ook adviseren door onze lijmfabrikanten. Op deze manier kunnen we voor ieder project een passend verwerkingsplan opstellen.

Benieuwd welke methode(s) het beste is voor uw ondergrond- en tegelwerk? Wij komen u graag vrijblijvend adviseren!